דיברנו עם עודד על ניתוח גינקומסטיה (הקטנת חזה גברי) שהוא עבר.
עודד בן 18 והוא עבר ניתוח גניקומסטיה לפני שמונה חודשים. הוא מספר שהוא עבר את הניתוח בגלל שהגוף שלו לא היה לשביעות רצונו.
עודד מספר לנו שהוא לא היה ספורטאי ושבמהלך גיל ההתבגרות כשהוא התחיל את חטיבת הביניים הוא שם לב שהחזה שלו גדל באופן שונה משל נערים אחרים.
״החזה שלי התחיל לגדול בצורה משונה ובמקום להתעצב הוא קיבל צורה יותר מלאה ובולטת״
אף על פי שעודד לא ספורטאי, הוא לא היה נער מלא באופן חריג, פשוט היה לו חזה בולט שהתפתח בצורה שונה משאר הנערים.
״קראתי על הדבר הזה והבנתי שיש לי תופעה שנקראת גניקומסטיה שזה מצב שבו חזה גברי צובר רקמות שומן או רקמות שד וגדל באופן שדומה לגדילה של חזה נשי״.
למעשה השם ׳גניקומסטיה׳ משמעותו ״חזה נשי״.
בתמיכת הוריו עודד פנה לרופאה פלסטיקאית שהסבירה לו שהתופעה הזו אינה חריגה ושהטיפול בה הוא פשוט מאוד.
״הרופאה הסבירה לי שבתהליך פשוט ומהיר מאוד פשוט מסירים רקמות שומן או שד עודפות ושבוע או שבועיים אחרי הניתוח אני כבר אוכל לחזור לבית ספר ולשגרה״.
הוא מספר שלפני הניתוח הוא קרא המלצות של מטופלים כמוהו שעברו את הטיפול ויצאו מרוצים מאוד. לדבריו, הוא הבין שניתן לטפל בתופעה הזו ולא מדובר בניתוח מורכב או מסובך.
מדבריו עולה שהוא היה מרוצה מאוד מכל התהליך ומהצוות ושהוא שמח שהוא עבר את הטיפול.
״החל משלב הייעוץ עד לשלב שבו התבצע הניתוח עצמו הצוות היה מקצועי לעילא, קשוב ונעים!
נענו לכל השאלות והתוצאה לכשעצמה היתה משביעת רצון וענתה על כל ציפיותיי״